Ring oss: 070 43 41 900

Rehydrating Makeup Remover & Cleanser, Kerstin Florian

Rehydrating Makeup Remover & Cleanser, Kerstin Florian

599,00 kr

För alla hudtyper
200ml

2 i lager

Beskrivning

Denna naturliga no-rinse formula tar försiktigt men ändå effektivt bort makeup och orenheter från ansikte, ögon, och läppar, lämnar huden ren, klar och mjuk. Tunn som vatten och oljefri för en uppfriskande, återfuktande rengöring som inte kommer att störa hudens skyddande barriär eller fuktbalans.

FÖRDELAR

  • Helt naturlig, lätt som vatten & oljefri
  • No-rinse formula, behöver inte sköljas bort
  • Micellärt vatten attraherar orenheter, lyfter effektivt bort makeup

 

HUVUDINGREDIENSER
Miceller Naturliga rengörande molekyler som rengör skonsamt men tar ändå effektivt bort makeup.
Betain En aminosyra som utvinns ur sockerbetor, en miljövänliga, pH-neutrala ingrediens som skyddar huden från yttre miljö och specifikt mot uttorkning. ECO-Cert och COSMOS godkänt.
Glycerin Skonsam, växtbaserad och hållbar, denna super-hydrator drar åt sig fukt till det yttre hudlagret och hjälper till att bromsa avdunstningen av vatten från huden. Dess rena, icke-allergena sammansättning och att det inte är tilltäppande gör den perfekt att använda på känslig, fet och torr hud.

ANVÄNDNING
Mätta en bomullsrondell med Remover morgon, kväll eller vid behov för att torka bort orenheter, olja och makeup. Tips! För att avlägsna vattenfast mascara rekommenderar vi att blanda rempver med en droppe valfri KF Facial Oil.

Personlig not
: Mjaa… Många älskar verkligen denna make up-remover, men jag är inte en av dem. Den känns härlig, men jag är inte helt övertygad.//Emelie
INGREDIENSER
WATER /AQUA /EAU, BETAINE, CAPRYL/CAPRAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, POLYGLYCERYL-6 RICINOLEATE, POLYGLYCERYL-3 COCOATE, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.OBS! Vi reserverar oss för att vissa förändringar i ingredienslistan kan förekomma. För korrekt, uppdaterad information se ingredienslistan på produkten.